Skip to content

Apa Kata Fesbuk Tentangku

March 24, 2009

Menurut quiz di Facebook:

SEPTEMBER Birthdays: Suave and compromising. Careful, cautious and organized. Likes to point out people’s mistakes. Likes to criticize. Stubborn. Quiet but able to talk well. Calm and cool. Kind and sympathetic. Concerned and detailed. Loyal but not always honest. Does work well. Very confident. Sensitive. Good memory. Clever and knowledgeable. Loves to look for information. Must control oneself when criticizing. Able to motivate oneself. Understanding. Fun to be around. Secretive. Loves leisure and traveling. Hardly shows emotions. Tends to bottle up feelings. Very choosy, especially in relationships. Systematic.

Perhatiin yang ditulis miring dan digarisbawahi. Serem euy. Apa iya aku kayak gitu ya? Suka gak sadar sih, hehe. Kalau iya, mudah-mudahan yang sempat jadi “korban” gak sakit hati dan menyimpan dendam ya. Maafin juga ya…😉

Tapi ini cuma quiz, jadi tentang kebenarannya… meibi yes meibi no lahhh..😀

From → about me, fun

2 Comments
  1. correct: organized, Calm *kalo dibandingin sama aku😀, Concerned and detailed, Clever and knowledgeable *seneng baca buku seeehhh, Able to motivate oneself *terbukti kalo aku lagi butuh motivasi, Loves leisure and traveling *kalo ini klop sama aku daaahhhh hihihihihi

    incorrect: Good memory,,,heuheuheu, keknya suka ada yang lupa geto deeehhh *kabooorrrr

  2. hehehe gak ada orang yang bisa menilai diri seseorang selain dirinya sendiri hehehe, tapi subjektif meureun nyak mun kitu xiixii… mana mana teh titipan hendra? ceplak hehe

Comments are closed.

%d bloggers like this: